Bel mij terug

SIERADEN REPARATIES

In ons eigen atelier worden alle reparatie vakkundig en met de grootste zorg uitgevoerd door onze goudsmeden. Wij kunnen uw antieke sieraden en moderne sieraden weer als nieuw maken! Is uw ring, armband of collier niet op de goede maat of heeft u een diamant of andere edelsteen uit uw sieraad verloren? Wij repareren al uw juwelen.

 

Wij adviseren u jaarlijks langs te komen om uw sieraden te laten controleren op eventuele slijtage. Dit voorkomt het verlies van bijvoorbeeld een diamant of misschien wel het verlies van uw gehele sieraad. Wij maken na de controleren uw sieraden helemaal schoon en poetsen ze weer prachtig op. Dit zien wij als service en is uiteraard totaal gratis voor u.
 

ONTWERP EN VERVAARDIGEN VAN NIEUWE SIERADEN

Ziet uw veel sieraden maar heeft u toch zelf nog geen ideeën over wat u graag zou willen? Het is mogelijk om uw ideeën om te zetten in een sieraad naar uw wens. Wij zullen u doormiddel van een tekening of voorbeelden laten zien hoe het sieraad er uit zal komen te zien.

 

Aan de hand van u goedkeuring gaan wij in ons eigen atelier het sieraad maken. Het sieraad word dan speciaal voor u gemaakt. Uiteraard mag u actief mee aan de slag gaan. Het is mogelijk om dit met eigen goud of diamant te laten doen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

ATELIER JOHANNES-HOEVE

EDELSMEDEN MET PASSIE

Of bel 077-7820204

Uniek

De kern

Design

Afspraak

Uniek. Juist omdat jij uniek bent

Sieraden zijn meer dan alleen mooi. Het sieraad moet bij je passen

Je eigen sieraad, helemaal ontworpen en gemaakt voor jou

 

Je verdient alle aandacht. Maak daarom altijd een afspraak

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
Op alle leveringen en diensten zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing