Uniek

De kern

Design

Afspraak

Uniek. Juist omdat jij uniek bent

Sieraden zijn meer dan alleen mooi. Het sieraad moet bij je passen

Je eigen sieraad, helemaal ontworpen en gemaakt voor jou

 

Je verdient alle aandacht. Maak daarom altijd een afspraak

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Google+ - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
Op alle leveringen en diensten zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing

TROUWRINGEN

Het huwelijk is een unieke en onvergetelijke gebeurtenis. Atelier Johannes-Hoeve ontwerpt daarom unieke en onvergetelijke trouwringen en verlovingsringen. Handgemaakt, eigen ontwerp én vooral betaalbaar. Alles is mogelijk goud, zilver, platinum, diamanten noem maar op. De trouwring is tenslotte het enige dat zichtbaar blijft na het huwelijksdag.
 

Wij nodigen jullie eerst uit voor een voorbespreking om het gevoel te krijgen wie wij zijn en ook voor ons wie jullie zijn en wat jullie qua trouwring zoeken. Vervolgens gaan we samen aan de slag met het ontwerpen van de ringen. Daarbij adviseren en kijken we naar het gewenste materiaal: goud, zilver, titanium, nieuw materiaal of omgesmolten van oude sieraden welke wellicht nog ergens liggen.


Prachtig. Maar wellicht is het nog leuker deze ringen samen met je aankomende partner te maken. Wij bieden deze unieke mogelijkheid. Dit alles gaat onder volledige professionele begeleiding.

Hebben wij voorbeelden van ringen? Nee! Ieder stel verdient een unieke set ringen! Uiteraard verplicht dit gesprek u helemaal nergens toe. Beleef en ervaar de passie waarmee wij (samen) werken.


 

Indeling van de dag,
 

09.00 uur

 

Wij ontvangen u graag op voornoemd tijdstip met een lekker kopje koffie of thee en natuurlijk iets lekkers. Vervolgens gaan we de gietmal prepareren waar u later het vloeibaar goud in zult gieten.

 

Zodra we klaar zijn gaat u het goud smelten om het daarna in de gietmal te gieten. Dit is echt een geweldige belevenis. Dan aan de slag met het openen van de mal, altijd weer een spannend moment.


Is het gelukt? Je ziet nu, voor het eerst, de ruwe contouren van jullie ringen.

Dan gaat u aan de slag met het voorbewerken van de ring, helemaal naar uw wensen en ideeën
 

12.30 uur
 

Lunch
 

13.00 uur

Nu weer lekker aan de slag met het bewerken van de ringen. Iedere stap in het bewerkingsproces zal uw enthousiasme doen toenemen. Indien gewenst kunt u nog één of meerdere diamanten plaatsen. Om uiteindelijk uw ringen definitieve veilig op te bergen in een mooi ringendoosje.
 

18.00 uur

Een spannende inspirerende dag in het Atelier komt ten einde

ATELIER JOHANNES-HOEVE

EDELSMEDEN MET PASSIE