top of page

WORKSHOP

Ben je graag creatief bezig en houdt je van sieraden? Dan is onze workshop echt iets voor jou! Je leert werken met diverse gereedschappen. Daarnaast leer je stap voor stap technieken zoals zagen, buigen, walsen, solderen, polijsten en afwerken.

Aan het eind van de workshop kun je je eigen, hanger, oorbellen of ring mee naar huis nemen om er van te genieten . Afhankelijk van het ontwerp kan het voorkomen dat u extra tijd nodig heeft om het sieraad af te krijgen, hier worden geen extra kosten voor gerekend en zullen datum en tijd in overleg gepland worden.

 

Ga de uitdaging aan en ontplooi je creativiteit met deze uitdagende en inspirerende workshop!

 

 • Wij beschikken over 8 volledig ingerichte werkplekken
   

 • je maakt gebruik van professionele apparatuur
   

 • je werkt onder deskundige begeleiding
   

 • je werkt in een ruime ongedwongen omgeving
   

 • Iedereen kan het, ook jij.

Wokshops kun je volgen op werkdagen en op zaterdag

Tijden in overleg, ook in de avond mogelijk.

Prijs inclusief zilver, koffie en thee is € 65,-- / persoon

Met enthousiasme delen we jullie mede dat we besloten hebben om ons atelier een frisse nieuwe look te geven! De aankomende verbouwing is een spannende stap vooruit en zal bijdragen aan een nog inspirerendere omgeving voor al onze creatieve activiteiten.

Echter, met deze positieve veranderingen komt ook een tijdelijke aanpassing aan onze planning. Vanwege de verbouwing zullen we helaas geen workshops kunnen organiseren tot eind augustus 2024. We begrijpen dat dit wellicht teleurstellend nieuws is voor degenen die uitkeken naar onze workshops, maar we zijn ervan overtuigd dat de vernieuwde ruimte het wachten meer dan waard zal zijn.

Tijdens deze pauze zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ons atelier straks helemaal klaar is om jullie te verwelkomen voor boeiende en leerzame workshops. We zullen jullie op de hoogte houden van de vorderingen en de heropening aan het einde van het jaar.

We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie begrip en geduld terwijl we werken aan het verbeteren van onze faciliteiten. Mochten jullie vragen hebben of meer informatie willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We kijken uit naar de prachtige creatieve avonturen die ons te wachten staan in de vernieuwde omgeving. Bedankt voor jullie voortdurende steun en we hopen jullie spoedig te mogen verwelkomen in ons opgefriste atelier!

ATELIER JOHANNES-HOEVE

EDELSMEDEN MET PASSIE

bottom of page